Jeugdactiviteiten in 2015 | Doe jij mee?

Ook dit jaar worden er weer flink wat activiteiten georganiseerd voor onze jeugdleden. Benieuwd wat er allemaal op het programma staat? Lees dit bericht dan goed door
Begin 2015 is de jeugdcommissie gestart met vier nieuwe leden. Hester van Griensven, Karlijn van der Pool, Carla Verhoeven en Annemarie Posset gaan de commissie versterken. Samen met Roos van Helden en Thierry Mooring is de commissie weer op volle sterkte. Dit jaar gaan we nog een aantal leuke activiteiten organiseren voor alle kinderen van de club en uit de buurt. We hebben de afgelopen maanden al een aantal activiteiten gehad, waaronder de vriendjes- en vriendinnetjes les op 4 maart voor de lessende kinderen, de tennisclinics voor de scholen uit de buurt en de World Tour voor alle jeugdleden.

Tennisclinics
We willen de vrijwilligers van de tennisclinics in maart nog eens extra bedanken, want door de onverwacht hoge opkomst was het een hectische ochtend. De kinderen hebben hier echter niets van gemerkt en een leuke ochtend gehad. Bedankt!

World Tour
Op 7 juni sloeg de jeugdcompetitie Worldtour z’n tenten bij ons op. Er was een zeer grote opkomst en mede dankzij het goede weer hadden we een leuk toernooi. We spelen ook vanaf september weer drie keer op de eerste zondag van de maand met een rood en oranje team. Op dit moment zitten er 11 kinderen in team rood en 4 kinderen team oranje. Kinderen die wel lid zijn, maar geen les hebben mogen ook meedoen. Dus ben je lid en zou je ook één keer in de maand mee willen doen met de World Tour geef dat dan door bij de jeugdcommissie via jeugd@tvoosterplas.nl Wil je meer informatie, mail ons dan ook even.

Activiteiten komende maanden
• Op woensdag 15 juli van 15.00 – 18.00 uur worden de voorjaarslessen afgesloten met een Super Diplomadag. Alle kinderen tennissen op hun eigen niveau voor een diploma. De zomer wordt dus in stijl ingeluid.
• Tijdens de clubkampioenschappen in september wordt zaterdagmiddag 5 september de jeugddag georganiseerd. Zaterdagmiddag tennissen alle kinderen, en wij bedoelen dan niet alleen de kinderen die bij ons lessen maar alle kinderen die lid zijn, een spannend kampioenschap met een gezellige en lekkere afsluiting. Er volgt nog een uitnodiging voor deze middag.
• Ouder-kind toernooi op zondag 20 september

Namens de Jeugdcommissie