Het nieuwe afhangen

Vanaf 1 februari 2018 kunnen bardiensten online ingepland worden via http://mijn.knltb.club

Helaas gaat de huidige bardienstplanner (www.afhangbord.nl) per 31 januari 2018 verdwijnen.
Als alternatief heeft de KNLTB de nieuwe dienstplanner ontwikkeld. De barcommissie is momenteel druk bezig om dit programma te voorzien van de juiste (bar)diensten.

Om een bardienst in te plannen ga je naar http://mijn.knltb.club
Type in de zoekbalk → Oosterplas en klik op ‘zoeken’. Door middel van je bondsnummer en je wachtwoord kan je inloggen. Indien je nog niet beschikt over een wachtwoord of je bent deze vergeten klik dan op “ wachtwoord vergeten”. Je ontvangt op het e-mailadres dat bij de KNLTB bekend is een nieuw wachtwoord.

Na het invoeren klik je op inloggen.
Nu verschijnt de dienstplanner. Bovenin kan je een maand kiezen d.m.v. de buttons ‘vorige’, ‘vandaag’ en ‘volgende’. Klik op de groene balk om een datum/tijdstip te selecteren. Om deze dienst daadwerkelijk in te plannen kan je in het volgende scherm op Inplannen klikken.

LET OP! Helaas is het (nog) niet mogelijk om online een bardienst te annuleren/verwijderen. Controleer dus goed de datum voordat je op inplannen klikt!

Het systeem geeft niet aan of je al hebt voldaan aan je bardienstplicht. Je moet dus zelf bijhouden dat je voor 2 bardiensten per jaar inschrijft. De dienstenplanner is nog niet toegankelijk via de KNLTB.CLubApp. Dit gaat in de toekomst wel gebeuren.

Wij wensen iedereen veel succes met het inplannen van de bardiensten.

Vriendelijke groet,
De Barcommissie barcommissie@tvoosterplas.nl