Sponsornieuws: Samenwerking tussen TennisDirect en TV Oosterplas

Zoals iedereen waarschijnlijk wel zal weten organiseerd onze vereniging nog al wat activiteiten. Al deze activiteiten worden door individuele commissies gedragen, die op hun beurt weer afspraken hebben met (vaak) individuele leveranciers.

Wij (zowel Bestuur als Technische Commissie) hadden het idee dat dit wel wat efficiënter zou moeten kunnen, waarbij zowel onze leden als de individuele commissie en onder de streep dus ook TV Oosterplas, hier voordelen uit kunnen halen.

Het doet ons derhalve een groot plezier jullie te kunnen meedelen dat onze vereniging een samenwerkingsverband is aangegaan met TennisDirect. TennisDirect is de grootste online tennisshop van de Benelux en één van de grootste van Europa, en sinds april 2016 tevens officiele partner van de KNLTB. Neem een kijkje in hun webwinkel,.. klik hier!

De samenwerking die we zijn aangegaan met TennisDirect behelst 2 zaken:
• Toernooi ondersteuning/sponsoring (Open Bossche Kampioenschappen en Open Oosterplas Toernooi)
• Verenigings Sponsor

Via het Verenigings Sponsor programma krijgen wij als vereniging de beschikking over een “shop tegoed” te gebruiken ter ondersteuning van al onze tennis activiteiten ook voor onze eigen leden. Naast centrale inkoop van alle noodzakelijk tennisballen met laagste prijsgarantie (zowel voor de competities als de eigen toernooien), krijgen we als vereniging extra kortingen op zaken als trainersmaterialen en toernooiprijzen. Daarnaast zal aan elk lid van onze vereniging aan het begin van het tennisseizoen een waardebon ter beschikking worden gesteld.

Via het Toernooi Sponsor programma, worden we per toernooi door TennisDirect ondersteunt met een sponsorpakket, TennisDirect give aways voor deelnemers en mooie prijzen voor de winnaars. Met deze aanpak worden de indivuele Toernooi Commissies ontlast en bieden we aan de deelnemers een mooi pakket van prijzen.
Wij zijn er volledig van overtuigd dat met deze samenwerking TV Oosterplas continuiteit kan blijven bieden aan onze toernooien en activiteiten waarbij de nu aangegane samenwerking voorziet in vrijwel alle behoeften van onze vereniging, zowel voor de toernooien/activiteiten als voor onze leden. Via onze nieuwsbrief zal TennisDirect jullie blijven informeren over lopende en komende activiteiten.