Davis Cup Nieuws

Afgelopen weekend is de VJC ten einde gekomen, het was wederom gezellig op de club met de afsluitende BBQ. Juni is aangebroken, de toernooien komen er weer aan, het lijkt nog ver maar in Oktober starten we met de editie 2018-2019 van de Davis Cup.

De Davis Cup is een competitie van teams die samengesteld zijn door onze eigen leden, minimaal 2 heren en 2 dames vormen een team. Op de 2e/3e zondag van de maand van oktober t/m maart spelen de teams tegen elkaar. Er wordt elke speeldag afgesloten met een gezamenlijke maaltijd, kortom gezelligheid ten top.

Afgelopen editie namen de volgende 6 teams het tegen elkaar op, Phantexico met captain Rob, Pitgiziƫ (fusie van 2 teams, Pitcarn en Kirgiziƫ) met captain Annemieke, Oeteldonk met captain Stijn, Graceland met captain Ralph, Mysteryland met captain Jessica en Toverland met captain Frank.

De inschrijving voor editie 2018-2019 is geopend, naast de bestaande teams is er plaats voor 2 nieuwe teams. Phantexico heeft al laten weten de CUP met de GROTE oren te willen verdedigen. Natuurlijk zijn teams die eerder hebben deelgenomen zoals bijvoorbeeld Het Brabants Land en Plopsaland van harte welkom zich weer in te schrijven. De max is 8 teams, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Dus bij deze, mocht je willen deelnemen aan de Davis Cup editie 2018-2019, laat het dan weten via mijn email adres hans@struikprojects.nl. Vol is vol, 8 teams is ONS streven.

Groeten de Davis Cup Commissie

Davis