DAVIS CUP OKTOBER NIEUWS

Wauw de tijd die vliegt, het laatste kwartaal van 2018 is een feit.
In september is de najaarscompetitie van start gegaan, zijn de trainingen hervat, baan 1 & 2 opgeknapt is de IWC begonnen, nu loopt het dubbeltoernooi en volgende week gaan we van start met de Davis Cup editie 2018-2019. Zondag 21 oktober, zet hem in je agenda en kom kijken.

De data voor de speelronde 2018-2019 is als volgt:
21 oktober, 18 november, 16 december, 06 januari (in combinatie met de Nieuwjaarsreceptie), 17 februari en 17 maart.
Deze aankomende editie hebben we maar liefst de volle bezetting, 8 teams!
De deelnemende teams:
Pitgiziƫ
Oeteldonk
Toverland
Graceland
Vlieland
Phantexico
Mysteryland
Plopsaland

Plopsaland keert onder leiding van Michel na 2 edities terug in de competitie en Vlieland is het nieuwe team van Anne van Dam.
Op het moment dat ik dit schrijf zijn de laatste transfusies een feit, Graceland dankt Annemarie Bovee voor haar verdiensten de afgelopen jaren en heet Carolien Mentink van harte welkom.
Phantexico neemt afscheid van Mirna Schoones en heet Monique Brusseker van harte welkom.
De deadline voor de transfermarkt nadert, half oktober sluit de markt en kunnen er geen spelers meer aangekocht of verkocht worden. Dat wordt spannend.

Mocht je niet weten wat de Davis Cup inhoudt, dan nodigen we je van harte uit om te komen kijken op een van de bovengenoemde data. Mensen die vrij willen spelen hebben ’s morgens alle tijd,
vanaf 13.00 uur starten de wedstrijden, en zijn alle banen in gebruik door de Davis Cup.

Jaren waren zij tijdens de Davis Cup het vaste gezicht achter de bar, Theo en Marie huisman. Afgelopen jaar hebben zij bedankt om meer tijd voor zichzelf te hebben. Onze commissie en een paar trouwen leden hebben de diensten op kunnen vangen. Helaas is onze commissie niet in staat de diensten te draaien. In overleg met het bestuur en de barcommissie staan de data van de Davis Cup als je dit leest in het bardiensten rooster van onze club.

Lijkt het je leuk om meerdere dagen de bardienst te doen, zou dat helemaal mooi wezen, een vast team zoals Theo en Marie is een utopie. Dat gaat ons zeker niet meer lukken.Neem een kijkje in het bardiensten rooster en pluk de zondag uit waarbij je de deelnemers van een drankje voorziet en de hele middag spannende wedstrijden kunt volgen.

Komt dat zien, kom in actie, tot snel op de club, 21 oktober gaan we van start, supporters zijn meer dan welkom!

Groet namens de Davis Cup Commissie
Hans Struik