Nieuwe kassa

Terwijl de winter zijn best doet, staan wij tennissers momenteel even buitenspel.

De barcommissie heeft op de achtergrond hard gewerkt aan een nieuw kassasysteem. Nooit meer hoofdrekenen, nooit meer het wisselgeld tellen, nooit meer zoeken op de prijslijst wat dat ene drankje nou ook alweer kost – zomaar enkele voordelen van onze nieuwe kassa. 

Vanaf nu nemen we de nieuwe kassa in gebruik, maar voor de bezoekers verandert er nog niks.  De komende weken gebruiken we om met het nieuwe kassasysteem te gaan werken, er aan te wennen en eventueel enkele verbeteringen door te voeren.  Vanaf half maart gaan we met behulp van onze nieuwe kassa over op ‘pin-only’ betalingen. Je kan vanaf dat moment alleen nog maar pinnen.

De komende tijd geven we trainingen om jou met de nieuwe kassa te leren werken. Houd onze communicatiekanalen in de gaten (Facebook, website) en mis de kassatraining niet: gezellig en leerzaam!

Ten slotte delen we namens het bestuur mee dat we onze prijzen hebben verhoogd, door de stijging van de inkoop en het hogere BTW-tarief. Zo kost een flesje frisdrank €0,05 meer (van €1,10 naar €1,15) en wordt een biertje van de tap €0,20 duurder (van €1,50 naar €1,70). 

Als je vragen of opmerkingen hebt, dan ben ik bereikbaar via barcommissie@tvoosterplas.nl. 

Tot ziens bij de kassatraining!

Namens de Barcommissie, 

Leon Slendebroek