Finale Davis Cup 2018/2019

Davis Cup: The Final Day 

Zondag 17 maart staat vet gedrukt op mijn kalender. Een zonnige kalender. Enig optimisme kunnen we wel gebruiken na wat vlagen van de wind en hier en daar een pittig buitje. Onstuimig weer! Aanstaande zondag gaan we met alle Davis Cup teams weer lekker ballen. Aan het einde van de dag huldigen we een nieuwe kampioen. Phantexico won 2 jaar op rij de beker met de grote oren. Een zeer knappe prestatie van captain Rob en zijn team. Mochten zij de volle buit pakken, aanstaande zondag, dan nog komen ze de huidige nummer 1 en 2 niet voorbij. Phantexico staat op 16 punten. Oeteldonk heeft 25 punten en Plopsaland 26 punten. 

De captain van team Plopsaland (Michel) heeft er alle vertrouwen in dat zijn team de beker omhoog mag gaan houden. Om dat te vieren is hij zelfs al op vakantie gegaan. Maar ook Michel weet maar al te goed dat een tennispartij pas over is als het laatste punt gespeeld is. Het weer kan ook nog wel eens een bijzondere factor gaan spelen. 

Lees hier verder : Finale dag Davis Cup 2018/2019