Inschrijving Najaarscompetitie 2019 (september-oktober)

TV Oosterplas ’s-Hertogenbosch 3 mei 2019.

Beste (competitie en recreatie) tennissers van TV Oosterplas,

Ondanks dat we nog maar net begonnen zijn met de Voorjaarscompetitie kun je nu al weer inschrijven voor de KNLTB Najaarscompetitie 2019. Je kunt je als team weer inschrijven voor een van de diversen competitie vormen (zie bijgesloten inschrijf formulier). Dit inschrijfformulier dient uiterlijk 5 juni 2019 te zijn ingeleverd via mail adres : TC@tvoosterplas.nl De KNLTB Najaarscompetitie telt in principe zeven speeldagen en wordt zoveel mogelijk gespeeld in poules van acht teams. Indien je geen team hebt maar wel competitie wilt spelen kun je dit mij ook laten weten, ik ga je dan proberen in te passen in een van de competitie teams.

Inschrijfformulier

Lees hier verder