Info

De Davis Cup is een “competitie” die gespeeld wordt door clubleden onderling en is afgekeken van de officiële Davis Cup die door landen met grote namen als Novak Djocovic (Servië), Roger Federer (Zwitserland) en Rafaël Nadal (Spanje) wordt gespeeld. Alle leden van TV Oosterplas kunnen zich hiervoor inschrijven.

Het werkt als volgt. Je stelt met elkaar een team samen van minimaal 2 heren en 2 dames, de speelsterkte hierbij is niet belangrijk. Verzin met elkaar een (fantasie) landsnaam en geef je groep op middels daviscup@tvoosterplas.nl. Geef hierbij de volgende gegevens door:
– Landsnaam
– Teamcaptain
– Namen teamleden
– Mobiele nummers
– Passterktes teamleden

Vervolgens speel je samen met een 6-tal andere teams ongeveer 6 zondagmiddagen, elke 2e zondag v.d. maand van oktober t/m half maart, tegen elkaar. Deze speelmiddag wordt afgesloten met een borrel en een hapje. Hierbij moet de “thuis” spelende ploeg voor het eten zorgen, dit kan met een (eigengemaakte) stamppot, maaltijdsalade of volg het voorbeeld van Plopsaland en haal chinees.

Al met al gaat het dus om een gezellige zondagmiddag teamtennis, waarbij een mix van lol, sportiviteit en enthousiasme wordt gecombineerd in leuke wedstrijden en gezellige borrels.

Mocht je niet als team rondkomen of wil je graag een keer invallen, meld je dan ook aan via daviscup@tvoosterplas.nl, wij matchen wel!

Tot snel!

Hans

Tennis Vereniging De Oosterplas