KNLTB Voorjaarscompetitie 2019

INSCHRIJVING KNLTB VOORJAARSCOMPETITIE 2019 GEOPEND.

Ik heb net naar de captains van de 2018, voorjaar,najaar en winter competities de inschrijfformulieren voor de 2019 voorjaarscompetitie gemaild. Vanaf nu mag je hen dus “lastig vallen” over de inschrijving voor deze competitie.

Zoals al eerder aangegeven zijn er een aantal harmonisatie aanpassingen doorgevoerd door de KNLTB. Hieronder een link naar een toelichting dit inhoudt en wat de gevolgen zijn voor de 2019 inschrijving.

Voor iedereen die competitie wil spelen, maar die nog niet in een team zit tref je hieronder ook het inschrijfformulier aan. Stel je eigen team samen, of meld je aan als invaller of dat je graag competitie wilt spelen maar nog geen team hebt. Ik ga dan proberen om je bij een bestaand team bij te plaatsen.

LET OP: De vrijdagavond zal, net zoals afgelopen jaren, weer vol zitten (ruimte voor maximaal 10 teams). Nieuwe teams lopen dus kans op uitloting hiervoor. Echter op zowel de donderdagavond als de zaterdag en zondag is in principe nog voldoende ruimte aanwezig voor nieuwe competitie teams.

Alvast veel plezier, en voor eventuele vragen weten jullie me wel te vinden.

Michel

Klik hieronder voor :

Inschrijfformulier KNLTB voorjaarscompetitie 2019

Speeldata KNLTB Voorjaar 2019

Harmonisatie competitie

 

 

 

Tennis Vereniging De Oosterplas