postheadericon 2016 Clubkampioenschappen


Het is de eerste week van Juli, de OBK zitten er net op. En zowel het EK (zonder Nederland) als Wimbledon zit er bijna op. Maar dus ook langzamerhand tijd om ons op te gaan maken voor de leukste tennisweek van het jaar.
Deze zullen dit jaar van zaterdag 10 september tot en met zaterdag 17 september plaats vinden.
En opnieuw zullen we deze week beleven in de geest van een leuk en gezellig thema. Na “Oosterplas got Talent”, het verblijf op de “Camping”, de cruise op “De Loveboat”, het weekje “Las Vegas”, das “Oktoberfest”, “Kerst en Oud op Nieuw” en uiteindelijk vorig jaar “Oeteldonk meets Midsummer Carnaval” lag de lat hoog. Immers de mooiste plekjes op aarde en de leukste evenementen waren al zo’n beetje bezocht.Dus wat nu? Verschillende thema’s werden gewikt en gewogen. En uiteindelijk werd de knoop doorgehakt en moest het een plaats worden die zo mooi is dat je bijna moet twijfelen of het niet een zinsbegoocheling, een luchtspiegeling of een sprookje uit 1001 nacht is……Fata Morgana.Een week lang zullen we ons in OOSTERplasSe sferen gaan begeven…
Van 10 tm 17 september transformeert onze TVO gedurende een week in een Fata Morgana, met uiteindelijk dus weer ZATERDAG!! 17 september de finales (waarvoor men dus verplicht deze dag beschikbaar moet zijn),

Met rond de klok van 17.30 uur, tijdens de laatste finales, de inmiddels al bijna traditionele BBQ. En na afloop van deze finales de prijsuitreiking.
En tot slot de feestavond met natuurlijk het inmiddels 5e optreden van de…. Easterlake Band die na hun afwezigheid vorig jaar weer helemaal terug van weg geweest is.

We zouden in ons enthousiasme bijna vergeten dat er gedurende de week natuurlijk ook nog gewoon getennist wordt. En wel om de eretitel clubkampioen. En dit gebeurt zoveel mogelijk in leuke competitieve poules van 3 of 4.
Je mag bij voldoende beschikbaarheid deelnemen aan 2 categorieën, dit betekent uiteraard wel dat je per categorie in ieder geval 2 wedstrijden speelt.

De succesvolle “Blind Date”-poule (dit jaar “koning Shahriar zoekt Scheherazade” poule genaamd) wordt uiteraard ook dit jaar vorm gegeven. Volgens dit principe kun je je individueel opgeven en zoeken wij de partner die qua persoonlijkheid en spel bij je past om in één van de dubbel-poules (GD, DD of HD) mee te doen.
Ook de jeugd (vanaf 10 jaar) is wederom van harte welkom om mee te doen en zullen zoveel mogelijk op de 1e en 2e zaterdag of eventueel vroeg in de avond hun wedstrijdjes spelen.
Voor de jeugd tot 10 jaar zal op zaterdag 10 september weer een onderling toernooitje gespeeld worden.

Op verzoek van enkele meer seniore leden is het ook weer mogelijk op te geven voor de dubbels in een oudere leeftijd gebonden categorie: En wel 55+

Mocht je zelf niet in de gelegenheid zijn om mee te doen aan het toernooi, verwelkomen we je natuurlijk graag op het park als supporter en liefhebber, en staat het eenieder (spelers, leden en supporters) ook vrij mee te doen aan de BBQ en aanwezig te zijn op de feestavond.

Deelname aan de clubkampioenschappen is gratis (incasso is alleen van toepassing voor de BBQ). Inschrijven kan via de site www.toernooi.nl (even zoeken op ‘Oosterplas’). Let op: de uiterste inschrijfdatum is zondag 28 augustus.
Als je met login inschrijft is het overigens mogelijk nu al in te schrijven en tot 28 augustus eventueel je verhinderingen aan te passen.

Let op: geef ook uiterlijk 28 augustus (sluiting inschrijvingen) door of je komt barbecueën. Dit geldt óók voor niet-spelende eters. Ook zij kunnen zich via toernooi.nl alleen voor de bbq opgeven. Kies dan voor ‘niet-spelen’. Maar je mag ook (vóór 28 augustus) een mailtje sturen naar delaat.maarten@gmail.com

We zien jullie massale inschrijving graag tegemoet!

Oh ja, mocht je nog leuke oosterse attributen hebben (oude perzische tapijten, olielampen waterpijpen etc.) die we mogen gebruiken houden we ons uiteraard aanbevolen…..

De Clubcommissie
Bas, Gé, Gijs, Job, Maarten, Patricia, Patricia en Rogier

Leden portal
Bardienstplanner