postheadericon 2017 Teun van Pelt Open Oosterplas

Zo aan het begin van 2017 wanneer de vakanties worden geboekt en de verjaardagen worden geblokt, is het ook tijd om de week van Teun van Pelt Open Oosterplas 2017 te gaan noteren in de agenda. Vanaf zaterdag 17 juli 2017 vindt wederom het Teun van Pelt Open Oosterplastoernooi plaats, op ons nu helemaal fantastisch gerenoveerde tennispark.

We gaan ons best doen om het toernooi van vorig jaar weer te overtreffen, met nog meer spannende wedstrijden, nog beter weer en nog meer gezelligheid. We leggen de lat voor ons zelf weer een stukje hoger, echter kunnen we dit niet zonder jullie inschrijvingen. Bij het lezen van deze aankondiging is de inschrijving voor ons toernooi geopend. Met dit jaar dezelfde categorie├źn als vorig jaar, dus van speelsterktes 4 tot en met 8 in alle onderdelen.

Inschrijven voor ons toernooi kan via toernooi.nl.

Onder welk thema we dit jaar ons toernooi gaan draaien is nog niet bekend. We zijn momenteel druk zoekende naar een leuk idee!! Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond ons toernooi? Like dan de Facebook pagina Teun van Pelt Open.

Tot ziens namens de wedstrijdcommissie van het Teun van Pelt Open: Cedric, Denis, Denise, Janine, Jessica, Malou, Michel & Serena

Leden portal
Bardienstplanner