Fysiotherapie bij CAS

Professioneel advies van Fysiotherapie bijCas

Vanaf 12 maart 2013 biedt TV de Oosterplas je als lid al de mogelijkheid om professioneel advies te vragen bij de fysiotherapeut.

Op dinsdag avond van 18.15 tot 19.15 heeft Linda Moser van fysiotherapie BijCas de mogelijkheid om samen met jou je (tennis) blessure te bespreken. Wil je hier gebruik van maken is het nodig, sinds augustus 2013, een afspraak te maken door een mail te sturen naar linda@bijcas.com.
Dit adviesgesprek duurt ongeveer 10 รก 15 minuten en er worden geen kosten in rekening gebracht.Tijdens dit adviesgesprek zal Linda aangeven wat je het beste kan doen met je klacht. Opties kunnen zijn rust, belasting aanpassen, contact opnemen met de huisarts of het advies om contact op te nemen met je fysiotherapeut voor behandeling. Je kunt ook naar fysiotherapie bijCas voor verdere diagnostiek of voor de eerste behandeling. Die afspraak kan direct gepland worden, zodat snel vervolg van de behandeling kan plaats vinden.

Tijdens dit adviesgesprek zal Linda aangeven wat je het beste kan doen met je klacht. Opties kunnen zijn rust, belasting aanpassen, contact opnemen met de huisarts of het advies om contact op te nemen met je fysiotherapeut voor behandeling. Als het nodig is om verdere diagnostiek uit te voeren, kan echografie bijCas worden toegepast. Die afspraak kan direct gepland worden, zodat snel vervolg voor behandeling kan plaats vinden.

Fysiotherapie bijCas beschikt over innovatieve methoden voor sportrevalidatie. Voor meer informatie kun je kijken op www.bijcas.com.
bijcas
Fysiotherapie bijCas beschikt over innovatieve methoden voor sportrevalidatie.

Voor meer informatie kan je kijken op www.bijcas.com

Groet Linda Moser

Tennis Vereniging De Oosterplas