Aanpassingen Bardienstregeling 2021

12 januari 2021


Vanwaar deze aanpassingen? We willen het percentage van leden die hun bardiensten draaien verhogen,  de zekerheid van de bardiensten waarborgen en daarmee de drukte voor de barcommissie verlagen en tot slot willen we leden minder spammen over de openstaande bardiensten. Welk aanpassingen zijn het?

1 - De bardienstvergoeding gaat omhoog van 30 euro naar 35 euro per dienst. Dit betekent dat je bij de betaling van je contributie 2 x 5 euro meer gaat betalen. Na het draaien van een reguliere bardienst krijg je ipv 30 euro nu 35 euro terug, dus als je netjes je bardiensten draait is het geen verhoging. Van het geld dat de vereniging extra overhoudt aan mensen die geen bardiensten inplannen, betalen we het volgende: voor speciale / langere bardiensten gaat de vergoeding omhoog van 30 euro naar 45 euro. Enkele voorbeelden van een speciale / langere bardienst:
- Vrijdagavond tijdens competitie
- Zaterdag laatste shift tijdens de competitie
- Avonddiensten tijdens toernooien

2 - We stellen een pooltje van bardiensters samen. Het activeren van circa 10 leden die affiniteit hebben met bardiensten en / of de club een warm hart toe dragen. Tegen een vergoeding van standaard 45 euro kunnen mensen van deze bardienst pool worden opgeroepen om last minute een bardienst te draaien. Mocht ongeveer 1 week van te voren de bardienst niet ingepland zijn, dan zal de bardienst coördinator de bardienst pool informeren over deze openstaande dienst. Het is de bedoeling dat iemand van de bardienst pool deze dienst gaat draaien. Omdat dit last minute is en omdat overige leden geen bardienst inplannen, krijgt de persoon die deze bardienst draait een hogere vergoeding. Wil je meer informatie over de bardienst pool of wil je jezelf opgeven hiervoor, meld je dan nu aan via [email protected] met als titel Bardiensten pool.

3 - Om iedereen een eerlijke kans te geven om zijn of haar bardienst in te plannen, zetten we de bardiensten 2x per jaar open. Circa 6 maanden per cyclus.  Mensen die meer dan 2 bardiensten inplannen worden vriendelijk met dringend verzocht in de eerste 2 maanden niet meer dan 2 bardiensten in te plannen.  

4 - Uitschrijven voor de mailings over de bardiensten. Omdat sommige mensen de nadrukkelijk keuze maken om geen bardiensten te willen draaien, geven wij deze personen de mogelijkheid om dit aan te geven bij de barcommissie.  Je zult dan een speciale status in de ledenadministratie krijgen waardoor je geen emails meer krijgt vanuit de barcommissie. Geef dit dan per email aan bij [email protected] met als titel uitschrijven emails.

Met vriendelijke groet,
Namens Bestuur TV Oosterplas,
Leon Slendebroek

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Address

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch