AANSLUITENDE RESERVERINGEN WORDEN VERWIJDERD

20 december 2020


Hallo Oosterplassers.

Wij begrijpen dat iedereen zoekt naar maximale mogelijkheden van sportief bezig zijn binnen de geldende Corona regels. Dat juichen we ook alleen maar toe.

We hebben in een eerdere mail aangegeven dat vooraf aansluitend banen reserveren, anders dan de standaard reservering van 60 minuten niet is toegestaan. Verlenging van je speeltijd is ALLEEN mogelijk als je OP HET PARK BENT, mocht blijken dat er na afloop van je initiële 60 minuten reservering er aansluitend geen andere.

We zien nu dat deze afspraak weer in grote mate niet wordt nagekomen. We hebben hier niet zo veel problemen mee dat op dagen waarop weinig wordt gespeeld (vooralsnog vrijdag avond, zaterdag en zondag) op deze manier on-line aansluitend een reservering wordt gemaakt voor bijvoorbeeld 120 minuten. Maar voor de drukste speelmomenten maandagavond tot en met donderdagavond tussen 1800 en 2300 uur is dit NIET TOEGESTAAN. Alle op deze dagen gemaakte dubbele reserveringen worden vandaag door ons verwijderd om iedereen net zoveel mogelijkheden te bieden tot het spelen van hun single partijen. En mocht blijken dat er na afloop van je initiële 60 minuten on-line reservering geen andere leden een baan hebben gereserveerd mag je op de baan via de KNLTB-app je bestaande baan reservering verlengen of een andere baan afhangen.

Wij gaan ervan uit dat iedereen zich aan deze regels zal/gaat houden. Mocht blijken dat dit toch niet gebeurd dan gaan we de mogelijkheid om meerdere keren per dag te reserveren beperken tot maximaal 1x per dag. Wij gaan ervan uit dat dit niet nodig zal zijn.

Met sportieve groeten

Technische Commissie TV Oosterplas

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Address

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch