Club van 50

18 oktober 2021


Twee jaar geleden alweer, tijdens de clubkampioenschappen, hebben jullie voor het eerst kennis kunnen maken met de Club van 50, Vrienden van TV Oosterplas. Met de Club van 50 brengen we kleine, direct merkbare verbeteringen aan op onze gezellige club.

Zo hebben we, mede dankzij de bijdragen van onze leden, het eerste jaar kunnen investeren in nieuwe bankjes voor op de banen met opberg bak. Afgelopen jaar zijn door de deelnemers van de Club nieuwe telborden op de banen geplaatst.

Ook voor het komende jaar liggen de plannen klaar. We willen onze toeschouwers een betere plek geven door nieuwe banken aan te schaffen tussen de banen 2 & 3 en 6 & 7.  Wat zal er aangemoedigd en gejuicht gaan worden langs de banen!

Inmiddels heeft de club van 50 alweer ongeveer 30 leden: hoe gaaf zou het zijn als we er daar 50 van kunnen maken?! Ben je nog geen lid van de club van 50 en wil je ons met een donatie van 50 euro steunen? Stuur een mailtje naar [email protected] of vul een formulier in bij de bar en verkrijg je plaats op het bord met de gouden ballen!

Je doet er jezelf, de club en al onze toeschouwers een groot plezier mee. Alvast bedankt!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Address

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch