Clubhuis open? Bardienst doen. Bedankt!

14 september 2020


De clubkampioenschappen hebben het weer haarfijn aangetoond: TV Oosterplas is een gezellige, sportieve vereniging met alleen maar leuke mensen. 430 leden alweer and still counting. Fraaie banen, een gezellig clubhuis om voor en na te borrelen met je tennismaatjes en soms met tot dan toe volslagen onbekende Oosterplassers die daarna goede vrienden blijken te worden. Heerlijk.  

Dit gaat natuurlijk niet vanzelf. Zoals banen een groundsman behoeven, zo vergt het voor- en naborrelen een barman of barvrouw. Als iedereen jaarlijks een bardienstje meepikt, hebben we voldoende barbezetting om het clubhuis op de gewenste momenten open te stellen. No problemo, zou je zeggen.   De werkelijkheid is dat we een ernstig tekort hebben aan bardienstdoende leden. Dit zou kunnen komen doordat Corona de barplanning enigszins in de war heeft gegooid. Zelf heb ik ook pas onlangs mijn twee bardiensten ingepland, terwijl ik dat normaal gesproken al in maart doe. Ik hoop dan ook van harte dat jij ook vergeten bent twee bardiensten in te plannen. Kan gebeuren: plan je ze snel in? Dan is het clubhuis weer op twee momenten geopend.  

Dat klinkt een beetje dramatisch, maar inmiddels zijn we zo ver dat we op belangrijke momenten geen bardienst hebben. Belangrijke momenten voor de club, omdat we teams van andere clubs ontvangen en die een geopend clubhuis willen bieden. Uiteraard willen we ook onze eigen leden elke avond de gezelligheid bieden van een drankje voor of na het tennis. De baromzet is ook fijn, maar die vinden we als bestuur nog ondergeschikt aan de vorige twee aspecten.  

Jij en ik betalen TV Oosterplas jaarlijks contributie, om het park, de banen, het clubhuis en alle evenementen zo goed mogelijk te laten aansluiten op de behoeften die we hebben: lekker sporten op een fijne plek in een gezellige sfeer met leuke mensen. Bardienst kopen we af, om ze de rest van het jaar te vervullen en daarmee het bedrag weer terug te verdienen: 30 euro per bardienst. Wij willen als bestuur een gemoedelijke vereniging blijven zonder al te veel plichten en boetes en exorbitante bedragen. Voor het eerst zijn we nu aan het zoeken naar maatregelen om het clubhuis open te houden die we zelf liever niet treffen.  

Help ons. Help je tennismaatjes en jezelf. Help de vereniging om het clubhuis op de belangrijke momenten geopend te houden. Plan één of liever twee bardiensten in (á 30 euro), meer mag zelfs ook. Wij zorgen voor de banen, het park, het clubhuis, de evenementen, het assortiment. Zorg jij voor de bardienst?!! We need you.  

Alvast hartstikke bedankt!  

Namens het bestuur,

Eric Nouwens

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen)

Address

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch