COLD AS ICE(Konijnen)

03 januari 2024


De allerbeste sportieve wensen voor het nieuwe jaar wat voor ons ligt. Aanstaande zondag 7 januari kunnen we elkaar live een gelukkig nieuwjaar wensen onder het genot van een "fris" drankje. Om 15.30 uur begint de nieuwjaarsreceptie, maar natuurlijk zijn jullie allen veel eerder al welkom.

Om 11.00 uur starten we met de 4e ronde van de Davis Cup. Kom de teams een warm hart onder de riem steken en moedig ze aan. Heb jij zin om zelf met een team deel te nemen schrijf je dan in via [email protected]. Je wordt dan met je team bij de volgende editie ingedeeld.

Normaal gesproken stijgt de temperatuur tijdens de Davis-Cup-Nieuwjaarsreceptie-Wedstrijden. Aankomende zondag zal dat in het clubhuis ook zeker wel lukken maar voor buiten zullen de spelers toch wel iets warms aan moeten trekken. Aan het einde van deze week is het gedaan met de nattigheid. Een droge koude periode trekt ons land binnen. Van zaterdag op zondag zal het stevig vriezen. De drankjes op de nieuwjaarsreceptie zullen fris zijn, dat gaat wel lukken. Tijd voor Glühwein op de tap, Koek-en-Zopie naast de baan en schaatsen op de Oosterplas?

Een echte Davis Cup speler trotseert elke weersomstandigheid. DC Spelers, zijn IJskonijnen. Dan wel in de volgende definitie: Iemand die onder alle omstandigheden ijzig kalm blijft, iemand die over stalen zenuwen beschikt, iemand die niet snel uit zijn evenwicht te brengen is.

Kom kijken en borrelen zondag! Zie de foto compilaties (dank Chantal) voor een sfeerimpressie van de speelronde op 17 december en voor een overzicht van de wedstrijden.

Namens de gehele Davis Cup commissie, Vivian, Chantal en Carine,

Groet Hans

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Adres

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch

KVK-nummer

40216953