Davis Cup De Nieuwjaars Borrelronde

04 januari 2020


Het is zaterdag 4 januari en en het lijkt alsof de feestmaand al weer weken geleden heeft plaatsgevonden. In werkelijkheid is deze pas 4 dagen geleden met een knal geëndigd. Een aantal gelukkigen heeft nog vakantie, sommige zijn nog op vakantie en degene die alweer volop in het ritme zitten zijn degene die op donderdag 2 januari weer begonnen zijn met werken.

Je leeft er met zijn allen naar toe, de feestdagen rondom de kerst, de sfeer, gezelligheid, ff geen werkverplichtingen en pats boem ze zijn voorbij.

Half december speelden we de 3e ronde. Het was niet alleen op de banen spannend, maar ook in het clubhuis. Daar zaten de captains van de afgelopen 2 edities Davis Cup kampioenteams, samen aan de bar, naar hun breedbeeld LCD scherm van hun telefoon te kijken. Zij zagen live de dames handbalsters WereldKampioen worden. Geweldig gewoon!

Zo gebeurt er altijd wel iets op onze club met de Davis Cup. Tijdens de openingsspeech van ondergetekende kwam de babyboom bij het Rusissch langlaufteam voorbij. Vier vrouwen tegelijk zwanger. Niet geheel toevallig. Op aanraden van de Russiche Bondscoach en voorzitter van de langlaufbond! Nu blijkt dat wij bij de Davis Cup ook een team hebben wat geheel zwanger is. Vlieland is hun naam. Vier leden van het team zijn zwanger en dit zonder aanraden van de Davis Cup Commissie. Hulde. Gefelicteerd Vlieland.

Natuurlijk werd er ook getennist! YES! Toverland had geen antwoord op de kanonskogels van Plopsaland en wist helaas geen set te pakken. Phantexico speelde vol vuur en gaf Mysteryland het nakijken zonder ook maar een set af te staan. Graceland nam het op tegen Krakhozia. Krakhozia knokte voor wat het waard was en pakte 2 punten en gaan daardoor Mysteryland voorbij in de stand en stijgen naar plaats 4. De meest spannendste partij van de dag was die van Vlieland tegen Oeteldonk. Oeteldonk wist deze partij nipt te winnen met 5-4. Beide teams stijgen een plaatsje op de ranglijst.

Morgen dus de 4e ronde. Plopsaland tegen Graceland, (de nummer 1 tegen de nummer 3). Mysterland tegen Vlieland. Krakhozia tegen Phantexico en Oeteldonk tegen Toverland.

De weersverwachtingen zijn goed, komt allen kijken. We starten om 11.00 uur met de wedstrijden, na afloop is er om 15.00 uur aansluitend de Nieuwjaarsreceptie.

 

In de bijlagen, de uitslagen van de 3e ronde, de foto's en de stand na 3 rondes.

 

Groet Namens de DC Commissie,

Hans Struik

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen)

Address

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch