Davis Cup: Spelers gezocht

27 juli 2020


Davis Cup: Spelers Gezocht!

Gelukkig hebben we de afgelopen weken weer op onze club mogen spelen en ladderen. De komende weken zitten we zeker niet stil. Maar mocht je er ook de maanden daarna geen genoeg van kunnen krijgen: meld je dan aan!! Waarvoor denk je misschien? Voor de Davis Cup natuurlijk, bij onze eigen club wel te verstaan.

Op 25 oktober a.s. aan we weer van start met onze allergezelligste interne wintercompetitie. Onze 8 “landen” teams strijden op 7 speeldagen voor de cup met de Grote Oren, te bewonderen in ons clubhuis achter de bar. Tot maart 2021 spelen we één zondag per maand. In bonusmaand januari spelen we er zelfs twee, met aansluitend de Club-Nieuwjaarsreceptie na de eerste speelronde van het nieuwe jaar. Een Davis Cup team bestaat uit minimaal twee dames en twee heren. Wie zal de beker 2020-2021 in de wacht gaan slepen: Vlieland, Oeteldonk, Phantexico, Toverland, Graceland, Plopsaland, Krakhozia of ons allernieuwste team Trammeland? Jij kunt erbij zijn!

Wat onze Davis Cup bijzonder maakt, is gezelligheid en sportiviteit. Je rating is niet van belang. Het is dè manier om kennis te maken met andere clubleden van alle speelniveaus. Na afloop van de wedstrijden (twee mixen, een herendubbel en een damesdubbel) koken de “thuis” spelende teams voor hun tegenstanders. Heerlijke geuren en passie komen je tegemoet, zodra je de baan afkomt. Het is met de corona-perikelen even afwachten wat er allemaal kan en mag, maar we hebben Groen Licht van het bestuur voor de organisatie van een Davis Cup editie 2020-2021.

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Wil je deel willen nemen aan dit geweldige evenement, geef je dan op via [email protected] of spreek één van onze commissieleden aan (Vivian Knoops, Chantal Ewalds, Carine van Horssen en Hans Struik). Een aantal teams kunnen nog extra versterking gebruiken. Hoe meer zielen, hoe meer gezelligheid!

Naast vaste teamleden hebben we ook een invallijst. Sta je op deze lijst, dan benaderen we je bij de vraag van een team als zij een speler te kort komen door ziekte, competitiespanning, vakantie, blessures, feestje, faalangst etc.

Laat van je horen! Wij hebben er zin in.  

 

Groeten namens de Davis Cup Commissie,

Hans Struik

200727 Speeldata.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Address

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch