Do you wanna play Davis Cup?

17 september 2021


Wat een geweldig mooie week voor onze clubkampioenschappen. Ineens is het zomer en lijkt het erop of er geen virus meer is. Zelfs achter de bar is Corona overschaduwd door San Miguel. Deze week is de najaarscompetitie van start gegaan. In oktober staat het dubbel toernooi op onze kalender. Op basis van deze ingrediënten en rekening houdend met de diverse schoolvakanties hebben wij de speeldata voor de aankomende editie van de Davis Cup samen gesteld. 
Als het goed is hebben de deelnemers van de Davis Cup de data al ontvangen van hun teamcaptains. Binnenkort komt het overzicht in de hal van ons clubhuis te hangen. Daarop vooruitlopend presenteren wij ze hier. De eerste speelronde is op zondag 7 november. 

De aankomende editie gaan Plopsland, Phantexico, Oeteldonk, Graceland, Toverland, Krakhozia en Trammeland met elkaar de strijd aan. Het team Vlieland is gestopt. Eindelijk de mogelijkheid om je in te schrijven voor de competitie waar iedereen op de club het over heeft! 
Grijp deze kans om deel te nemen aan de gezelligste interne wintercompetitie van november t/m maart. Minimaal 2 heren en 2 dames heb je nodig voor de inschrijving. Stuur een mailtje naar [email protected] Natuurlijk kun je tijdens deze clubkampioenschappen ook één van onze commissieleden aanspreken. Vivian, Carine, Chantal of Hans staan je graag te woord. 

Groeten en graag tot ziens, de Davis Cup Commissie.

210917 Speeldata 2021-2022.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Address

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch