Even voorstellen: makelaarskantoor House to sell

30 april 2021


Hallo Oosterplassers,

Onze sponsorcommissie heeft recentelijk de nieuwe sponsor Fysio4DenBosch geïntroduceerd. Vandaag maken jullie kennis met onze sponsor House to sell. House to sell is het makelaarskantoor van Carola van der Krabben, ook lid van onze leuke club.

House to sell makelaars staat voor een frisse, moderne en persoonlijke makelaarsaanpak. Zij houden van duidelijkheid en transparantie. Ze zijn onderscheidend door een moderne kijk op woningmarketing en goede communicatie. Daarnaast doen ze altijd dat stapje extra voor de klant.

Hun persoonlijke en prettige werkwijze resulteert in succesvolle verkopen en zeer tevreden klanten. Al aardig wat clubgenoten hebben hun huis verkocht met House to sell makelaars, vraag maar eens rond en hoor hun reacties.

Wil jij meer weten of denk jij er wel eens over om je huis te verkopen? Bel Carola voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek of een gratis waardebepaling van je huis. Je bereikt Carola eenvoudig door te bellen met 06-28 117 552 of een mail te sturen aan [email protected]

Op de website vind je waardevolle informatie over het kantoor én kun je het gratis boek “Zo verkoop je je huis succesvol” downloaden. www.housetosell.nl

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Address

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch