How to Dismantle an Atomic Bomb

06 oktober 2020


Same question from us 2U.

De bom valt niet meer te ontmantelen, hij is al lang geleden gevallen. Eerst in maart en nu de volgende Corona Atoombom. De temperatuur buiten gaat omlaag, het aantal besmettingen per dag omhoog. Afgelopen week zijn de nieuwe maatregelingen van de regering van kracht gegaan. Als alles goed gaat plukken we daar over 2 weken de vruchten van. We zijn er zeker nog niet van verlost. Wel fijn dat we “gewoon” kunnen tennissen. YES!

Afgelopen weekend zag ik in het journaal dat er in China een festival plaats vond (by the way, door Nederlanders georganiseerd). Zeer bizar om dat de zien, dat lijkt hier nog ver weg. “Made in China”, heeft in mijn ogen ook een hele andere betekenis gekregen..

Gelukkig gaat het kleine broertje van onze Davis Cup gewoon door. Nu is het wel zo dat ze op Roland Garros iets meer plaats hebben. Daar zal het weinig moeite kosten om de 1,5 meter afstand aan te houden.

Davis cup editie 2020-2021, wij hebben er zin! Op 19 oktober komt de regering met “nieuwe” plannen omtrent de Corona maatregelen. Laten we hopen dat na 19 oktober ons clubhuis weer open mag. Dan kunnen we “gewoon” van start gaan met een aantal teams binnen en een aantal teams buiten. Onze commissie maakt plannen om op zondag 25 oktober van start te gaan. Dat hangt van af van een aantal factoren; de maatregelen van de regering, gaat het clubhuis open, kunnen we met alle teams buiten zitten in geval van een ongeopend clubhuis, wat mag er wel en wat niet. We stemmen onze plannen af met het bestuur en houden jullie op de hoogte.

Het wordt een bijzondere editie van de Davis Cup, dat staat buiten kijf. Het belangrijkste waar de Davis Cup op draait is het tennisspelletje zelf.  Alles wat er normaal gesproken bij komt kijken en wat de Davis Cup extra gezellig maakt zal waarschijnlijk komen te vervallen of in een afgeslankte vorm plaatsvinden.

We gaan het horen op 19 oktober. Daarna hebben we een week de tijd om ons waar nodig aangepast plan met het bestuur te bespreken.

Als opwarmertje in de bijlage de eerste speeldag planning. In de hal van ons clubhuis hangt het schema van de speeldagen aan het prikbord. Op deze dagen wordt de Davis Cup competitie gespeeld. Weet je nog niet wat de Davis Cup betekent, neem dan eens een kijkje op onze website. Onder het kopje activiteiten vind je de Davis Cup terug onder de competities.

Veel tennisplezier.  

Groet Carine, Vivian, Chantal en Hans

200921 Eerste speeldag planning.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Address

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch