Inschrijving KNLTB Najaarscompetitie 2023

18 mei 2023


Beste Oosterplassers,

 

Terwijl we met velen nog actief bezig zijn met de laatste rondes voor de voorjaarscompetitie, staat de inschrijving voor de Najaarscompetitie 2023 voor de deur. Over een paar weken kunnen we ons hier alweer voor aanmelden bij de KNLTB.

In het bijgevoegde inschrijfformulier vind je het aanbod van de KNLTB Najaarscompetitie 2023.

Net zoals vorig jaar gaat de najaarscompetitie weer over 5 speeldagen (11 september t/m 15 oktober). Dit geldt voor alle speeldagen (do/vr/za/zo).

Tot wanneer inschrijven:

We willen jullie vragen om uiterlijk woensdag 8 juni, jullie inschrijfformulier naar ons te sturen.([email protected]).

Vrijdagavondcompetitie: In tegenstelling tot de voorjaarscompetitie spelen de mix en dubbelteams dus niet om de week, maar weer gezellig samen. Dit betekent wel dat er wellicht meer teams zijn dan het maximale aantal van 12 teams die we maximaal op deze avond kunnen laten spelen. Het verzoek om tijdig jullie inschrijving te doen zodat we op tijd inzicht hebben in het aantal teams. Mochten er teveel aanmeldingen zijn, zal er geloot worden tussen de teams die zich (uiterlijk) op 8 juni hebben ingeschreven. Het bestuur denkt nog na over de criteria die dan zullen gelden voor deze loting. De teams die hierbij uitgeloot zouden worden hebben dan wellicht nog de tijd om een alternatieve speeldag/vorm te kiezen

 

Competitiebijdrage:

Om de onkosten van de KNLTB voor de organisatie van de competitie, ontwikkeling app etc te dekken wordt een competitiebijdrage gevraagd. De competitiebijdrage voor 2023 is vastgesteld op €32,- per team 

Individuele inschrijving:

Heb je nog geen team en wil je wel graag competitie spelen stuur ons dan een mail met je voorkeur (speeldag-speelvorm). Dit geldt ook als je alleen als invaller de teams wilt voorthelpen. Dan zetten we je op de lijst met invallers.

Op het inschrijfformulier is ook meteen ruimte gemaakt om jullie voorkeur voor de tennisballen en aanvangstijd (zaterdag/zondag) aan te geven.

 

Mochten er vragen zijn dan vernemen we dit natuurlijk graag !

 

 

 

Met vriendelijke en sportieve groeten
Technische Commissie TV Oosterplas
Vivian Knoops & Toine van der Sanden
+31 (0) 621 802 156 / +31(0)646351428[email protected]

 

inschrijfformulier najaarscompetitie 2023.xlsx speeldata-knltb-najaarscompetitie-2023.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Address

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch

KVK-nummer

40216953