INSCHRIJVING KNLTB VOORJAAR 2022 IS GEOPEND

04 november 2021


Beste Oosterplasser,

Terwijl de KNLTB Competitie 2021 net is afgerond, de KNLTB Winteroutdoor weer voor de deur staat , kijken we alvast vooruit naar het (nieuwe) competitieseizoen 2022 en starten we de voorbereidingen vast op. Ook wij als TV Oosteplas zijn in het najaar al bezig met het communiceren van het competitieaanbod voor het komende jaar. Hoewel corona nog steeds aanwezig is, hopen we dat we aankomend voorjaar wél competitie kunnen spelen.   In deze Competitie Update vind je het aanbod van de KNLTB Voorjaarscompetitie 2022. Alle informatie over de competitie, zoals de speeldata en inschrijformulier tref je onderstaand aan. 

 Vrijdagavondcompetitie: Om de week spelen en 5 speeldagen

De vrijdagavondcompetitie wordt steeds populairder. Hierdoor is het voor ons als vereniging steeds lastiger geworden om als gevolg van baancapaciteit alle teams op vrijdagavond competitie te laten spelen. Vorig jaar heeft de KNLTB onderzoek gedaan naar mogelijke oplossingen hiervoor, om de toegenome drukte op vrijdagavond beter te kunnen reguleren én toekomstige groei mogelijk te blijven maken. Er is onder andere besloten dat er met ingang van 2022 tijdens de KNLTB Voorjaarscompetitie op vrijdagavond 'om de week' worden gespeeld.

Wat houdt  'Om de week spelen' op vrijdagavond precies in? Teams spelen om de week competitie, de gemengde teams én 8&9 Tennis starten één week eerder dan de reguliere competitie, namelijk op 1 april; de heren- en damesteams starten gelijk met de reguliere competitie op 8 april.   Alle teams spelen volledige wedstrijden met een supertiebreak in de 3e set; Ieder team heeft in totaal 5 speeldagen, om de overlap met toernooien en andere activiteiten van de verenigingen zoveel mogelijk te beperken. 

De overige competitiesoorten duren gewoon 7 weken. 

Wijziging competitiebijdrage

De KNLTB organiseert jaarlijks verschillende competities. Naast het maken van o.a. de competitie-indelingen biedt de KNLTB ook steeds meer ondersteuning voor Verenigingscompetitieleiders en zijn we voortdurend bezig met vernieuwingen en verbeteringen om tegemoet te komen aan de wensen van spelers. Zo is de afgelopen jaren het inschrijven van teams via MijnKNLTB enorm vereenvoudigd en hebben we het uitslagenformulier en de teamopstelling volledig gedigitaliseerd, waardoor spelers eenvoudig via de website of de ClubApp de opstelling en uitslagen kunnen invoeren.

Om ook in de toekomst deze toegevoegde waarde te blijven leveren én verder te kunnen investeren in het verbeteren van de KNLTB-competities en digitalisering is de competitiebijdrage voor 2022 vastgesteld op €45,- per team. Voor de vrijdagavondcompetitie (om de week), de Tenniskids Voorjaarscompetitie en de is de competitiebijdrage voor 2022 vastgesteld op: €32,- . 

Teams inschrijven:

Vanaf nu kun jij je als team inschrijven (via bijgesloten inschrijformulier) voor de KNLTB Voorjaars 2022 competitie. De inschrijving van de Voorjaarscompetitie Tennis sluit op donderdag 6 januari 2022. 

 

Inschrijfformulier KNLTB Voorjaar 2022.docx

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Address

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch