Installatie LED baan verlichting TV Oosterplas

15 september 2020


LED VERLICHTING OP TV OOSTERPLAS

Als TV Oosterplas zijn we al enige tijd bezig met het vervangen van de huidige kostbare verlichtingsarmaturen door een meer milieuvriendelijke LED-variant. Dit is in de afgelopen ALV's al besproken en ook een onderwerp van aandacht geweest tijdens de TVO Leden-enquete.

Op woensdag 16 en donderdag 16 september gaat dit dan eindelijk gebeuren.

Woensdag 16 september gaan ze met banen 1 t/m 4 aan de slag, op donderdag 17 september worden banen 5 t/m 8 onderhanden genomen. Dit betekent dat tijdens deze installatiewerkzaamheden de banen (uit veiligheidsoverwegingen) NIET beschikbaar zijn voor tennisles en/of vrij tenissen.

Lessen en/of vrij tenissen activiteiten die op deze dagen gepland stonden, zijn verzet naar de wel beschikbare banen.

Wij verwachten dat de werkzaamheden op beide dagen beginnen in de ochtend en rond 17.00 uur zijn afgelopen en dat er dus in de avond uren weer gewoon gespeeld kan worden op de betreffende banen. De leverancier van de LED-verlichting heeft ons gegarandeerd dat we altijd verlichting zullen hebben in de avonduren.


Naast het feit dat onze stroom rekening drastisch lager zal uitkomen de komende jaren, wat weer goed is voor onze vereniging, zal het ook een andere bedienings/instellings-wijze gaan krijgen. De LED-verlichting zal onder andere volledig worden geintegreerd met het afhangbord. Meer hierover volgt zo snel mogelijk.

Zoals ook eerder aangegeven verwachten we geen tot nauwelijks impact op baanbeschikbaarheid tijdens de installatiedagen. Mocht echter de installatie uitlopen en de geplande TSTK tennislessen op woensdag- en donderdagavond en de KNLTB Najaarscompetitie op donderdagavond hierdoor geheel of gedeeltelijk in gevaar kunnen komen, zullen we helaas moeten besluiten de geplande vrij-tennis activiteiten (inclusief eventuele geplande ladder-competitie wedstrijden) te verzetten naar een andere dag/tijdstip/baan. De TSTK tennislessen zijn de nog openstaande voorjaarslessen lessen die door Corona geen doorgang hebben kunnen vinden. De KNLTB Najaarscompetitie op donderdagavond is onderdeel van een al eerder gecommuniceerde speeldag.

Wij gaan er vooralsnog niet vanuit dat bovenstaande nodig is. Mocht dit helaas toch noodzakelijk blijken te zijn, hopen we op jullie begrip hiervoor.

Vanaf komende vrijdag hebben we dan een gloednieuwe LED-verlichtingsinstallatie die ons park een nog mooiere uitstraling zal geven voor de komende jaren.

Meer info over bediening, regels, verlichtingsmogelijkheden etc. volgt zo snel mogelijk.

Met sportieve groet, and may the LED be with you.

Michel van der Elst

Technische Commissie TV Oosterplas

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen)

Address

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch