Nieuwe sponsor TV Oosterplas: FYSIO4DENBOSCH- Fysiotherapiepraktijk

13 april 2021


Met gepaste trots stellen wij heel graag een nieuwe sponsor van Tv Oosterplas aan jullie voor: FYSIO4DENBOSCH- Fysiotherapiepraktijk. Wij zijn heel blij met de band die deze sponsor met onze club wil opbouwen en zien een fijne samenwerking tegemoet.
 
Fysio4denbosch zal zichtbaar zijn op ons park en we zullen over en weer berichten en nieuws delen met onze wederzijdse netwerken. Fysio4denbosch staat graag klaar voor onze leden, lees hieronder meer over deze moderne, vriendelijke en vooral professionele fysiopraktijk.
 
Fysio 4 Den Bosch is een fysiotherapiepraktijk met drie locaties in ’s-Hertogenbosch. Er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt! Middels verschillende analysemethodes kunnen zij testen of sporters een verhoogd risico lopen om een blessure te ontwikkelen. Zo kan in een vroeg stadium al preventief worden ingegrepen om de kans te verkleinen dat u door een blessure langs de kant komt te staan. Dit is heel fijn, want voorkomen is beter dan genezen en wie wil tijdens het seizoen uitvallen met een blessure…
 
De analyses die zij toepassen:
• Blessure Preventie Screening
• Hardloop Analyse
• Fit Test
 
Vanuit hier wordt er een behandelplan op maat opgesteld. In de praktijk bieden zij een breed scala aan therapie en behandelopties, zoals:
- Manuele therapie
- Sportfysiotherapie
- Revalidatie
- Dry Needling
- Echografie
- Shockwavetherapie
 
Ook beschikken ze over moderne en goed ingerichte fitnessruimtes. Cliënten kunnen hier werken aan hun revalidatie, conditie of herstel. Dit gebeurt onder begeleiding van een fysiotherapeut.
 
Heb jij (beginnende) klachten, voel je je niet helemaal fit? Ga eens praten met onze nieuwe sponsor! Voor meer informatie neem je contact op met de praktijk via telefoonnummer:
073- 614 05 05 of mail naar [email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Address

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch