November Rain

24 november 2023


Traditioneel als zo'n beetje alle blaadjes op onze banen vallen, starten de Davis Cup teams met lekkere potjes ballen. In de herfst van 2023 is niets zo veranderd als het weer. De regen was voor de eerste speelronde geen spelbreker dit keer. Een echte DC-team lid laat zich niet zomaar kennen. Hoewel deze speelronde ze allen wel ff moesten wennen. De organisatie is blij dat er ondanks de "November Rain” over de gehele dag,  de teams vol enthousiasme de strijd aan gingen met een enorme lach.

Eindelijk weer Davis Cup spelen, De ultieme Interne Winter Competitie voor velen. Met de deelname van 4 teams was er voldoende ruimte in ons fijne clubhuis, Diverse commissie hadden er weer voor gezorgd dat we ons voelden: Thuis!

Graceland mocht op centercourt het opnemen tegen het team van captain Romke de Boer, Captain Carolien (Graceland), had maar liefst 5 spelers opgeroepen, dat was wel heel stoer. Krakhozia was doordoor totaal overRomkeld, De 2 behaalde punten laten we niet onvermeld. Team Dreamland, de gedoodverfde kampioen van de laatste 2 DC-edities, Gingen onder aanmoediging van captain Tommy het veld in met bergen aan notities. Team Michellandia onder de bezielende leiding van captain Corine Helmink-Mulder, Liet met haar 2 mannen van zich horen met een hoop geschreeuw en gebulder. Alle Dreamland plannen voor prolongatie van het kampioenschap, Waar lagen ze? In welk vak? Gelukkig wordt er met compensatie gespeeld. Zo heeft Dreamland toch nog gekregen, punten toebedeeld.

En niet te vergeten, de Sint is aangekomen in ons land, Ook hij heeft met zijn Pieten even gekeken naar de stand. Aankomende zondag speelt Dreamland tegen het team van Carolien, Vallen daar punten te halen misschien? Michellandia is met hun winst naar de 2e plaats gestormd, We zijn benieuwd met welke opstelling Krakhozia op de proppen komt.  Valt er bij het team met zoveel vedettes bij elkaar, Nog iets te halen, of hebben zij ook een gevoelige snaar?

Zondag 26 november vanaf 13.00 uur, TV Oosterplas kom kijken, tis gratis, dus niet duur. In de bijlage een impressie van de eerste speeldag, En natuurlijk de tussenstand die niet ontbreken mag. Voor de 2e speelronde zijn diverse teams nog op zoek naar clubleden, Aanstaande zondag gaat het gebeuren, stel de teams snel tevreden.

Geef je op via FACEBOOK, laat wat van je horen, Speel zondag de sterren van de hemel als herboren. COME OUT AND PLAY!, Geef je vervolgens op als een compleet team and stay. Davis Cup is een beleving, dat moet je proberen, 1 x spelen en je moet het ontberen. Of te wel, dan ben je verkocht, En ben je aan het geheel verknocht. Laat wat van je horen, met de Davis Cup voel je je snel herboren... 

Sportieve groet namens de gehele DC commissie, Hans Struik.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Adres

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch

KVK-nummer

40216953