(s)TOP 2000

24 december 2023


Kerst 2023 alweer. Allemachtig wat is een jaar toch altijd weer snel voorbij. Rond Kerst gaan veel mensen het jaar afronden. Nog net even iets afschrijven, afzagen, boren, bellen, mailen, verzenden, kopen etc. etc. Of dat er na oud en nieuw GEEN nieuw jaar meer komt. Traditioneel kijken we ook terug op het jaar. 2023 was voor Oosterplas een jaar met verdrietige gebeurtenissen. Diverse (ernstig) zieken onder onze leden en het jaar waarin we Mies en Mies hebben verloren. Erelid Mies Bressers en het vaste boegbeeld van onze club, voorzitter Michel van der Elst.

Erelid Mies Bressers daar is het Mies Bresserspad voor onthult. Van Michel staat een mooie foto in het clubhuis. Beide mannen hebben veel betekent voor onze club. Met het Mies Bresserspad en de foto van Michel in het clubhuis blijven zij beide in onze gedachten aanwezig.  Dat is een passende kerstgedachte. Zo zou Michel het zelf ook graag zien gaf hij aan op zijn rouwkaart: “Ik ben dichtbij”. Zo voelt dat ook als je de stralende lach van hem ziet op de foto.

Terug naar de lijstjes. Eigenlijk is de TOP 2000 een paar maten te klein geworden. Op kerstavond start de 25e editie. Speciaal voor deze editie is er de week vooraf een selectie van 500 platen die het niet hebben gehaald gedraaid. Van mij mogen ze een week eerder starten en dan de TOP 4 of 5 duizend draaien. Muziek is tijdloos en er zijn eindeloos veel nummers. Bij een langere lijst maken ook de iets minder grote artiesten een kans. Dan gaan wij natuurlijk een actie doen om onze eigen Easterleakers met het clublied “Bij de TV Oosterplas” geschreven door Eric Nouwens, hoog DE LIJST binnen te laten komen..

Met lijstjes kom ik ook uit bij de stand in de Davis Cup. (Scroll door de foto’s).  Afgelopen zondag hebben we weer een zeer prachtige speeldag gedraaid. Team Michellandia (Vernoemd naar Michel) heeft de eerste plaats overgenomen van Graceland. Dreamland is aan een opmars bezig en is Krakhozia gepasseerd. Op zondag 7 januari volgt speelronde 4. We starten dan om 11.00 uur ipv 13.00 ivm de nieuwjaarsreceptie die volgt vanaf 15.30 uur. Komt allen kijken en proosten!

Er is in de Davis Cup plaats voor 8 teams, op dit moment spelen er 4 teams en staan er een aantal in de wachtkamer. Wil jij graag meedoen, lees dan de vorige stukjes in de clubapp of de nieuwsbrief die pas gemaild is. Voor een team heb je minimaal 2 heren en 2 dames nodig. Wil je niet in een vast team maar wel spelen, geef je dan op voor de invallijst.

De Davis Cup speeldagen zijn ook ontzettend leuk om vanachter de bar mee te maken. Kijk eens op de data die nog open staan en geef je op voor een bardienst op een avond dat jou dat het beste uitkomt of juist op een toernooi—of Davis Cup dag. In onze clubagenda in de app staan alle activiteiten die aankomend jaar plaats gaan vinden. Later komen daar onze speeldagen van de nieuwe speelronde (2024-2025) die in november start, nog bij. Geef je op!

Tot snel ziens “Bij TV Oosterplas”.

Namens de gehele Davis Cup Commissie; Chantal, Vivian en Carine,

Hele fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar. Groet Hans   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Adres

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch

KVK-nummer

40216953