TER BESCHIKKING STELLEN BANEN AAN BASTION BASELAAR

15 januari 2021


Hallo Oosterplassers,

Het zijn voor iedereen lastige tijden, al hoewel de eerste vaccinaties zijn gezet, gaat het nog wel even duren voordat heel Nederland "Corona-vrij" is. En laten we hopen dat we de "Engelse-mutatie" in de grip kunnen houden, anders staan er nog meer donkere maanden op ons te wachten, los van een eventuele avondklok die nu boven ons hangt.

Specifiek voor TV Oosterplas betekent dit dat de eerder opgestelde "beperkende" regels tot en met 9 februari zijn verlengd. Dus alleen singelen en GEEN dubbels. Daarnaast heeft de KNLTB de WinterOutdoor Competitie defintief afgeblazen.

Laten we de komende periode wat meer op elkaar letten en zorgen dat we samen door deze periode komen.

In het kader van bovenstaande zijn wij benaderd door Bastion Baselaar of wij enkele banen aan hun ter beschikking kunnen stellen voor het faciliteren van hun les-activiteiten. Deze les-activiteiten zouden in principe bij hun in de hal plaatsvinden maar kunnen en mogen door de Corona regels geen doorgang vinden.

Wij als bestuur hebben gekeken of we Bastion Baselaar kunnen helpen in hun verzoek en hebben besloten dat we op een aantal dagen banen aan hun beschikbaar stellen voor het faciliteren van les activiteiten. Hierbij hebben we  gekeken naar dagen/tijden/momenten waarop bij TV Oosterplas de banen minimaal worden gebruikt, teneinde te kunnen garanderen dat onze eigen leden niet belemmerd worden in het vrij tenissen. 

Naast het helpen van Bastion Baselaar, worden wij als vereniging hiervoor ook financieel gecompenseerd. Het mes snijdt dus aan twee kanten in deze.

Vanaf komende zaterdag zijn voor een periode van 3 weken de volgende banen/tijden gereserveerd voor Bastion Baselaar:

  • Zaterdag van 09.30 uur tot 14.00 uur banen 5 t/m 8
  • Zaterdag van 14.00 uur tot 15.00 uur banen 5 & 6
  • Zondag van 10.00 uur tot 13.00 uur banen 5 & 6
  • Maandag van 16.00 uur tot 19.00 uur banen 5 & 6
  • Vrijdag van 16.00 uur tot 22.00 uur banen 5 & 6

Je kunt dus de komende periode nieuwe gezichten tegenkomen op ons park. Blijf deze net als onze eigen leden met een glimlach benaderen. Dat is inmiddels het algemene kenmerk van TV Oosterplas toch.

Namens het bestuur van TV Oosterplas

Technische Commissie - Michel van der Elst

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Address

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch