Terras weer beperkt geopend

19 mei 2021

 Na een lange periode van gesloten terrassen beginnen de eerste versoepelingen vorm te krijgen. Dit zijn de eerste stappen in de goede richting en hopelijk hebben we binnenkort weer een vol, bruisend terras aan de gezellige Oosterplas.

Met de versoepelingen van 19 mei mogen de terrassen op de sportclubs ook weer open voor een verkoelend drankje na het sporten. Helaas zijn de sluitingstijden voor ons sportterras het zelfde als die van de reguliere horeca; om 20:00 moeten we dicht. Hierdoor heeft het op dit moment nog geen zin om op door de weekse dagen het terras te openen. Maar gelukkig biedt het wel de kans om in de weekenden onze leden te verwelkomen.

Het komende pinksterweekend (zondag 23 en maandag 24 mei) zorgt de barcommissie ervoor dat het terras van 11:00 tot 15:00 geopend is voor iedereen die na een potje tennis zin heeft in een drankje. Reserveer dus snel een baan!

Vanaf 30 mei zal het terras elke zondag van 10:00 tot 16:00 uur open zijn. Deze week zullen we de dienstenplanning in de app weer openen en kan je je weer inschrijven om bardiensten te draaien. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!  

Uiteraard houden we ons met z’n allen aan de basis corona regels en aan de regels die gelden voor alle terrassen in Nederland;

  • Registratie verplicht.  Dit kan door een QR code te scannen en je gegevens in te vullen. Mocht je bezwaar hebben tegen een digitale registratie, dan ligt er achter de bar een registratie formulier die ingevuld dient te worden.
  • Max 2 personen per tafel (uitzonderingen zijn personen onder de 12 jaar ) zittend op een stoel. Staan bij de tafels is niet toegestaan.
  • 1,5meter afstand tussen de tafels  

Wij houden de voornemens tot versoepelen in de gaten en zodra het kan passen we de openingstijden van het terras, op basis van de dan geldende regels, aan. Ook zullen we zodra de andere corona regels veranderen, deze direct volgen.  

Als we ons allemaal aan deze regels houden, hebben wij er vertrouwen in dat we veilig open kunnen gaan en open kunnen blijven.

Als barcommissie kijken we er enorm naar uit om jullie weer te mogen verwelkomen op ons terras, graag tot zondag!  

Namens de Barcommissie  

 

Leon Slendebroek 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Address

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch