The Davis Cup Returns

06 november 2021


Eindelijk, we mogen weer!

De blaadjes vallen grof van de bomen. Het duurt niet lang meer en ze zijn kaal. Dat wordt weer hard werken voor de baanbeheercommissie. Zij zorgen er met veel precisie voor dat we altijd op goed geprepareerde banen staan. Ongetwijfeld zullen we op de speeldagen bij de start van de Davis Cup wedstrijden af en toe een harkje erbij moeten pakken om het meest vers gevallen blad te ruimen. Be prepared!  

Traditioneel start de DC als het kouder en natter gaat worden in ons kleine kikker landje. Desondanks zitten er vaak prachtig speeldagen bij, kijk maar eens naar de zonovergoten foto’s in de bijlage. Onze commissie is van de week bij elkaar gekomen. We hebben de laatste mooie ronde puntjes op de “ i “ gezet.  

Wij zijn er klaar voor! Corona slaat ons niet uit het veld. We scannen morgen bij alle deelnemers en bezoekers de QR code. Zorg er dus voor dat je hem bij je hebt voor de snelle doorstroom.  We hopen dat jij er net zoveel zin in hebt als wij! Vandaag krijg jij als deelnemer van de Davis Cup een mail met alle info omtrent onze gezelligste interne wintercompetitie. Zo ben jij volledig op de hoogte van alle ins en outs omtrent de teams, de speeldata en de regels.  

Speel jij nog geen Davis Cup, kom dan morgen kijken op de club.  

Tot snel ziens, groet namens Vivan, Chantal en Carine,

Hans Struik   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Address

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch