TVO DUBBEL LADDERCOMPETITIE VAN START

14 juni 2020

  1. Goedemorgen Oosterplassers,

Vanaf vandaag start de TVO Dubbel Laddercompetitie. Vanaf vandaag tot en met vooralsnog eind juli kun je de ingeschreven koppels uitdagen voor een potje tennis.

Ten opzichte van de Single Laddercompetitie heb ik de indeling nu wel kunnen maken op het "gewogen" gemiddelde van de ingeschreven koppels, dit om de weg naar boven aantrekkelijker te maken.

Je kunt nog steeds tot een 10 tredes iedereen uitdagen die boven je staat. Sta je bovenaan dan kun je iedereen die onder je op de ladder staat uitdagen.

We spelen nog steeds voor een uur (tenzij je na je wedstrijd niet bent afgehangen). Uiteindelijk telt resultaat van de partij (dat kan dus winst, gelijkspel of verlies zijn) of ie tredes klimt of daalt.

Alle overige zaken als separaat baan reserveren (let op aanvangstijden, zie mijn eerdere bericht. Ik zie nog steeds veel potjes beginnen op het hele uur, terwijl je ook per 15 minuten kunt beginnen), bevestigen van de uitdaging en de voorkeur van het spelen op "rustigere" momenten (denk hierbij met name aan het weekend) blijven gewoon van toepassingen.

Alsnog willen meedoen aan de (zowel single als dubbel) Laddercompetitie kan gewoon door je ook na vandaag nog in te schrijven. Je begint dan vanaf vandaag wel onderaan.

Vragen en of opmerkingen? Jullie weten me inmiddels wel te vinden.

Veel plezier 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen)

Address

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch