TVO SINGLE LADDERCOMPETITIE VAN START

04 juni 2020

TVO SINGLE LADDERCOMPETITIE VAN START
 
Vanaf 1 juni kun je (als je je hebt ingeschreven tenminste) je uitdagingen/wedstrijden gaan plannen voor de TVO Single Laddercompetitie. Mocht je alsnog enthousiast worden om mee te doen, kun je ook nog inschrijven gedurende deze Laddercompetitie, realiseer je wel dat je onderaan begint.
 
In de bijlage vind je de regels mbt uitnodigen/uitslagen/etc..
 
We zijn ook al gelijk tegen enkele uitdagingen aangelopen die ik vooralsnog niet kan oplossen via de instellingen (ga dit wel checken met de KNLTB):
> De “rating” in de single ladder is gebaseerd op het moment van inschrijven dus niet op pas of DSS sterkte. Je zult je dus omhoog moeten spelen in de ranking.
> Vanwege deze rating instelling heb ik de tredes aangepast waarbinnen je andere tennissers kunt uitdagen, dat was eerst 2 “ladders” omhoog en nu 10 “ladders”. Iedereen die "onder je staat" kun je wel uitniodigen. Dit geeft je dus iets meer mogelijkheden voor het uitdagen en treedjes winnen.
> Met het accepteren van je wedstrijd wordt niet automatisch een baan gereserveerd. Als je met je tegenstander een dag/tijd bent overeengekomen (wel graag even controleren van te voren of er voor dat moment een baan beschikbaar is) moet je zelf nog wel een baan reserveren zoals je nu ook al gewend bent.
> Vanwege bovenstaande het ik het aantal dagen waarop je vooruit kunt plannen gewijzigd naar 10 dagen. Dit wordt dus ook mogelijk voor het reguliere vrij tennissen.
> Ik heb geprobeerd om voor deze Laddercompetitie een eigen tijdschema te maken van 60 minuten per wedstrijd. Is me vooralsnog niet gelukt (check met KNLTB). Vandaar besloten om alle wedstrijden (dus zowel deze Laddercompetitie als voor het reguliere vrije tennis de nu geldende tijd van 45 minuten aan te passen naar 60 minuten per wedstrijd.
> Ik ben er ook nog niet achter hoe je als deelnemer zelf je uitslag kunt invoeren. (Check met KNLTB). Totdat ik dit heb uitgevogeld stuur mij de uitslagen even door.
 
Mocht ik nog tegen andere zaken aanlopen dan laat ik dit jullie zsm weten, ook als ik de antwoorden van de KNLTB heb over de mogelijkheid van aanpassingen van de instellingen.
 
Tot die tijd veel plezier.
 
Met groeten
Michel
REGELS TVO LADDERCOMPETITIE.docx

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Address

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch