Winter 2019

31 december 2019


Zaterdag 21 december is kalender matig de winter begonnen. Sneeuw hebben we nog niet gezien, er zijn nog geen Davis Cup speelrondes uitgevallen, maar nachtvorstjes hebben we al wel gehad. Vannacht gaan we daar ook van genieten bij het afsteken van het vuurwerk. Er is zelfs mist voorspeld.

Wat gaat zo'n feestmaand altijd snel voorbij. SInt is nog maar net het land uit en de kertsboom wordt gepland en nu dus alweer oudjaarsdag 2019. We leven in een snelle samenleving.

Het is dat het niet anders kan, met hulpdiensten en bedrijven die 24/7 moeten opereren anders zou ik zwaar voorstander zijn van een verplichte 3 weken landelijk vrij. Een week voor de kerst en 2 erna.

Tijd voor bezinning, iets anders dan werk, tijd voor elkaar, tijd voor vrienden, familie, hobby's, vakantie, niets doen, etc. Wat zou dat mooi wezen. Je moet kunnen blijven dromen! Dat is met de TOP2000 aan ook niet zo moeilijk.

Vanaf deze plaats wens ik jullie namens de Davis Cup Commissie allen een fantastische jaarwisseling, een zeer sportief 2020 en zie ik jullie graag op zondag 5 januari. Dan starten de DC wedstrijden om 11.00 uur en worden jullie om 10.30 uur verwacht.

We spelen de 4e Davis Cup ronde. Een update en uitslagen van de 3e ronde volgen volgend jaar :) Aansluitend om 15.00 uur start de nieuwjaarsreceptie.

Komt allen kijken op onze mooie clubpie. Beleef de wedstrijden en drink een borrel met je sportvrienden op het Nieuwe Jaar 2020!

Tot de 5e!

Groet Hans Struik

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen)

Address

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch