Winterreces toss is voorbij!

24 februari 2024


Ons winterreces is voorbij!  

Vanaf 4 maart starten we weer met de wekelijkse toss.

Om dit te kunnen doen zijn op zoek naar 1 of meerdere extra leden die de begeleiding van de Tossavond op maandagavond samen zouden willen gaan oppakken. 

Op de Tossavond is het mogelijk om zonder afspraak met een tennismaatje gezellig te tennissen met bekend en onbekende leden. Het is de ideale, laagdrempelige gelegenheid, om partijtjes te spelen tegen en met verschillende clubleden, ongeacht je niveau. In de eerste speelronde van 45 minuten, is de indeling geheel willekeurig en in de volgende rondes wordt er iets meer gekeken naar de speelsterktes. Zeker voor nieuwe leden is de Tossavond de gelegenheid om de club(leden) te leren kennen. 

Als begeleider van de Tossavond deel je koppels voor de dubbelpartijen (45 minuten) in en waarschuw je de mensen, verbaal of met bel wanneer er een nieuwe ronde (meestal 3 ronden) aanbreekt. Je kunt die avond in principe gewoon gezellig meespelen, als de partijen voor de volgende ronde er maar weer op tijd liggen. 

Dus hierbij de oproep om gezellig te komen tossen, maar vooral om je aan te melden om het begeleidingsteam van de Tossavond te versterken. Reageer op dit bericht of mail naar [email protected] om je aan te melden of vragen te stellen. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Adres

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch

KVK-nummer

40216953