Bardiensten

Bij TV Oosterplas hebben we een gezellige bar waar je voor en na jouw tenniswedstrijd lekker een drankje kunt drinken. Deze bar wordt gerund door eigen leden zodat we de prijzen laag kunnen houden. Ook is het een mooie manier om bij de club betrokken te blijven. Plan eenvoudig jouw bardienst in.

We vragen elk lid om een bardienst per jaar te draaien. Bij je contributie wordt daarvoor jaarlijks €35,- 'compensatie bardienst' ingehouden. Per bardienst die je draait, ontvang je €35,- hiervan terug. Plan dus snel jouw bardienst in.

Ben je nieuw? Dan helpen we je natuurlijk graag op weg bij jouw eerste bardienst. Na een korte introductie zou het prima moeten lukken om de bardienst te draaien. Mail naar Erik Bevers via [email protected], dan zorgt hij ervoor dat iemand je op weg helpt. Dan zorgt hij ervoor dat je uitleg en of ondersteuning krijgt.

 

Inplannen bardienst

Dit is eenvoudig! Je kunt diensten inplannen via de Clubapp of via de ledenlogin op de website. Het meest eenvoudig werkt het via de website:

 • Ledenlogin op website. Klik op de button rechtsboven op de homepage. Hiervoor maak je eenmalig een inlog aan met je bondsnummer.
  Zodra je ingelogd bent, ga je naar het tabblad 'diensten'. Je ziet een kalender waarin je de komende maanden vooruit kunt kijken. De groene diensten staan nog open om in te plannen.
  Klik op een groene dienst en vervolgens op 'inplannen'. 
  Jouw dienst is ingepland. Je krijgt uiteraard vantevoren reminders en meer informatie over bijvoorbeeld het sleuteladres.
 • KNLTB Clubapp. Download eenmalig de app voor iOS of Android en maak een inlog aan met je bondsnummer. 
  Scroll naar beneden tot 'dienstenplanner'. 
  Zoek in de kalender de gewenste dag en bekijk of er nog een beschikbare dienst is.

Vragen? Hulp nodig?

Is iets niet duidelijk, wil je dat iemand meekijkt met het inplannen van de bardienst of wil je graag uitleg bij jouw bardienst?

Neem contact op met Erik Bevers via [email protected] 

 

Meer weten?

We hebben in 2010 het Bardienstregelement opgesteld. Daarin zijn de uitgangspunten en regels van onze bardiensten uitgewerkt. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Adres

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch

KVK-nummer

40216953