Bardiensten

Bij TV Oosterplas hebben we een gezellige bar waar je voor en na jouw tenniswedstrijd lekker een drankje kunt drinken. Deze bar wordt gerund door eigen leden zodat we de prijzen laag kunnen houden. Ook is het een mooie manier om bij de club betrokken te blijven.
Plan eenvoudig jouw bardienst in.

We vragen elk lid om één bardienst per jaar te draaien. Bij je contributie wordt daarvoor jaarlijks €35,- 'compensatie bardienst' ingehouden. Per bardienst die je draait, ontvang je €35,- hiervan terug.

Het bestuur heeft tijdens de ALV (20-03-2023) het nieuwe beleid gepresenteerd en besproken en middels een meerderheid van de stemmen van aanwezige leden is dit goedgekeurd.

Het beleid houdt concreet het volgende in:

 • Alle mogelijke bardiensten van het hele jaar worden vooraf opengezet in de app;
 • Leden hebben t/m week 50 de tijd de kans om zelf één bardienst in te plannen;
 • Als je na week 50 voorafgaande het nieuwe jaar geen bardienst hebt ingepland, krijg je een herinneringsmail om alsnog een bardienst in te plannen;
 • Daarna word je een dag en tijd voor een bardienst toegewezen, na toewijzing ontvang je direct een mail daarvan;
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor de (zelfgekozen of aangewezen) bardienst;
 • Jij bent zelf verantwoordelijk voor het feit dat de bar geopend is;
 • De €35,00 bardienstvergoeding zal worden betaald aan degene die vermeld staat in de bardienstplanning van de KNLTB app. Wil je dit gewijzigd hebben? Mail dan de naam van je vervanger door naar  [email protected];
 • Kun je of wil je zelf de bardienst niet doen? Dan zorg je zelf tijdig voor een vervanger, dit mag elk ander 18+ lid zijn. Denk bijvoorbeeld een teamgenoot of je lesmaatje. De bedoeling is dat je zelf actief inspant om tijdig een vervanger te vinden. Weet je echt niemand dan kan er een beroep gedaan worden op de flexpool. Deze leden hebben aangegeven vaker een bardienst te willen draaien. Dit gaat via [email protected], mocht ook daar niemand uit beschikbaar zijn dan blijft de bardienst op jouw naam staan.
 • Blijft de bar gesloten tijdens jouw (zelfgekozen of aangewezen) bardienst, dan heeft dit gevolgen. 
 • De verplicht bardienst geldt niet voor een niet spelend lid of een lid met een leeftijd van 70 jaar of ouder.

 Bij verzuim:

 • Als je niet komt opdagen of niet de verantwoordelijkheid neemt om een vervanger te regelen, krijg je de vergoeding van € 35,00 niet retour, want je hebt immers geen bardienst gedraaid. Ter compensatie van de dan misgelopen omzet door een gesloten clubhuis, geen barinkomsten en het ongemak voor de andere leden die geen gebruik hebben kunnen maken van de clubhuis-faciliteiten, wordt je € 50,- in rekening gebracht.

Ben je nieuw? Dan helpen we je natuurlijk graag op weg bij jouw eerste bardienst. Na een korte introductie zou het prima moeten lukken om de bardienst te draaien. 

Mail naar Erik Bevers via [email protected], dan zorgt hij ervoor dat iemand je op weg helpt. Zodat je uitleg en of ondersteuning krijgt.

 

Inplannen bardienst

Dit is eenvoudig! Je kunt diensten inplannen via de Clubapp of via de ledenlogin op de website. Het meest eenvoudig werkt het via de website:

 • Ledenlogin op website. Klik op de button rechtsboven op de homepage. Hiervoor maak je eenmalig een inlog aan met je bondsnummer.
  Zodra je ingelogd bent, ga je naar het tabblad 'diensten'. Je ziet een kalender waarin je de komende maanden vooruit kunt kijken. De groene diensten staan nog open om in te plannen.
  Klik op een groene dienst en vervolgens op 'inplannen'. 
  Jouw dienst is ingepland. Je krijgt uiteraard vantevoren reminders en meer informatie over bijvoorbeeld het sleuteladres.
 • KNLTB Clubapp. Download eenmalig de app voor iOS of Android en maak een inlog aan met je bondsnummer. 
  Scroll naar beneden tot 'dienstenplanner'. 
  Zoek in de kalender de gewenste dag en bekijk of er nog een beschikbare dienst is.

Je ontvangt 2 weken voor je dienst een herringeringsmail, daar zit ook de Barinstructie in. Lees deze goed door.

Om het clubhuis te kunnen openen dien je de Master Vault App actief te hebben op je smartphone, hiermee heb je toegang tot de sleutelkluis waar je de sleutel uit kunt halen om het clubhuis binnen te komen. Heb je geen toegang tot de app of ben je de login kwijt, neem dan tijdig contact op via bardienst@tvoosterplas dan helpen we je mee om je account te activeren. 

Vragen? Hulp nodig?

Is iets niet duidelijk, wil je dat iemand meekijkt met het inplannen van de bardienst of wil je graag uitleg bij jouw bardienst?

Neem contact op met Erik Bevers via [email protected] 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Adres

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch

KVK-nummer

40216953