Jeugd

De jeugd op onze tennisclub vinden wij erg belangrijk, zij zijn tenslotte onze toekomst. Voor de jeugd organiseren we daarom het hele jaar door leuke activiteiten:

Vriendjes en vriendinnetjes les (tijdens de tennisles)
Tennis is de sport die jij speelt en die jij erg leuk vindt. Maar hoe leuk is het als jouw vrienden of vriendinnen dit ook een keer komen proberen?! Daarom organiseren wij de vriendjes en vriendinnetjes les. Je mag dan een vriendje of vriendinnetje meenemen om te laten zien hoe leuk tennis is.

Tennisclinics
In samenwerking met onze tennisschool TSTK organiseren we ieder jaar in maart 2 tennisclinics voor de scholen uit de buurt. De kinderen kunnen hiermee kennismaken met de tennissport.

Jeugd Clubkampioenschappen
Tijdens de clubkampioenschappen in september wordt op de zaterdagmiddag de jeugddag georganiseerd. Zaterdagmiddag tennissen alle kinderen, en wij bedoelen dan niet alleen de kinderen die bij ons lessen maar alle kinderen die lid zijn, een spannend kampioenschap met een gezellige en lekkere afsluiting.

Pietenles
Laten we eens kijken of Pieten ook kunnen tennissen. Kun jij ze verslaan?

KNLTB Worldtour
Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.
Ook wij als club doen mee aan de KNLTB Worldtour. Wij doen nu mee met twee teams: een rood en een oranje team. Op dit moment zitten er 8 kinderen in team rood en 7 kinderen team oranje. Kinderen die wel lid zijn, maar geen les hebben mogen ook meedoen. Dus ben je lid en zou je ook één keer in de maand mee willen doen met de World Tour geef dat dan door bij de jeugdcommissie via [email protected]Meer info over de KNLTB Worldtour.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Address

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch

KVK-nummer

40216953