Jeugd

De jeugd op onze tennisclub vinden wij erg belangrijk, zij zijn tenslotte onze toekomst. Voor de jeugd organiseren we daarom het hele jaar door leuke activiteiten:

Vriendjes en vriendinnetjes les (tijdens de tennisles)
Tennis is de sport die jij speelt en die jij erg leuk vindt. Maar hoe leuk is het als jouw vrienden of vriendinnen dit ook een keer komen proberen?! Daarom organiseren wij de vriendjes en vriendinnetjes les. Je mag dan een vriendje of vriendinnetje meenemen om te laten zien hoe leuk tennis is.

Tennisclinics
In samenwerking met onze tennisschool TSTK organiseren we ieder jaar met Koningsdag tennisclinics voor de leerlingen van KC Aan de Oosterplas. De kinderen kunnen hiermee kennismaken met de tennissport.

Jeugd Clubkampioenschappen
Tijdens de clubkampioenschappen in september wordt op de zaterdag- of zondagmiddag de jeugddag georganiseerd. In de middag tennissen alle kinderen, en wij bedoelen dan niet alleen de kinderen die bij ons lessen maar alle kinderen die lid zijn, een spannend kampioenschap met een gezellige en lekkere afsluiting.

Pietenles
Laten we eens kijken of Pieten ook kunnen tennissen. Kun jij ze verslaan?

Competitie
Natuurlijk doet onze jeugd ook mee met de competitie.
Een oranje, groen en junior team gaan er elke week weer tegenaan tegen de clubs in de omgeving. Hiermee leren ze beter tennissen, maar zien ze ook dat tennis wel degelijk een teamsport kan zijn!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Adres

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch

KVK-nummer

40216953