Tennisles

Begin je net met tennissen? Wil je jouw service verbeteren? Is het nu toch echt tijd voor een enkelhandige backhand? Of wil je gewoon wekelijks even bijgespijkerd worden? Dan is het volgen van tennislessen perfect voor jou!

Op onze vereniging worden sinds 2011 de tennislessen verzorgd door Tennisschool Tom Kreemers (TSTK). Jaarlijks zijn er twee rondes van 16 lessen, beginnend in maart en september. Het volgen van lessen is alleen mogelijk als je ook lid bent van TV Oosterplas.

 

Wat kost tennisles?

Om te zorgen dat deze informatie up-to-date blijft, kun je meer informatie over de kosten van tennisles vinden op de website van TSTK. Daar kun je je ook inschrijven voor de tennislessen.

ga naar de volgende website voor meer informatie en om je in te schrijven: www.tstk.nl

 

 

Waarom kozen we voor TSTK?

De visie van Tom Kreemers op het geven van tennisles aan zowel jong als oud sprak ons aan: niet teveel leerlingen tegelijk op een baan, mensen continu in beweging brengen, oog hebben voor en rekening houden met niveauverschillen (en die door goede indelingen ook beperken).

Ook kan en wil TSTK zonder extra directe of indirecte kosten evenementen mee helpen organiseren en het jeugdbeleid en de nieuwe-ledenwerving ondersteunen.

 

Vragen?

Heb je vragen omtrent de tennislessen, stuur dan een bericht naar [email protected] of bel naar 06 5431 4309.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Adres

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch

KVK-nummer

40216953