Competities

Houd jij ervan om regelmatig een wedstrijd te tennissen? Doe dan mee aan een van de externe competities waar TV Oosterplas aan meedoet, of geef je op voor een van onze interne competities.

Ben je op zoek naar een competitieteam? Of wil je af en toe invallen? Geef dat dan door aan competitieleider Michel van der Elst.

 

KNLTB voorjaarscompetitie

Deze officiële KNLTB competitie is ieder jaar weer ontzettend populair bij onze club. Je kunt je opgeven met een team vanaf 4 spelers en meedoen op donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag of zondag. Je speelt in totaal 7 dagen, verdeeld over april, mei en juni. Ongeveer 50% van de wedstrijden is uit, 50% is thuis.

De inschrijving sluit jaarlijks al in januari, geef je dus op tijd op.

De kosten voor de competitie zijn €40,- per team (KNLTB-bijdrage), aangevuld met de kosten voor de ballen van thuiswedstrijden (2 tins ballen per keer thuis, prijs per tin ntb). Mocht je iemand van een andere club in jouw team willen toevoegen, dan moet diegene een competitielidmaatschap bij TV Oosterplas hebben.

 

KNLTB najaarscompetitie

Ook in deze KNLTB competitie wordt volop meegespeeld door Oosterplassers. Je kunt je opgeven met een team vanaf 4 spelers en meedoen op donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag of zondag. Je speelt in totaal 7 dagen, verdeeld over september en oktober. Ongeveer 50% van de wedstrijden is uit, 50% is thuis.

De inschrijving sluit jaarlijks al in juni, geef je dus op tijd op.

De kosten voor de competitie zijn €40,- per team (KNLTB-bijdrage), aangevuld met de kosten voor de ballen van thuiswedstrijden (2 tins ballen per keer thuis, prijs per tin ntb). Mocht je iemand van een andere club in jouw team willen toevoegen, dan moet diegene een competitielidmaatschap bij TV Oosterplas hebben.

 

KNLTB wintercompetitie

Voor de echte die-hards kun je ook in de winter meedoen in een externe competitie. Je kunt je opgeven met een team vanaf 4 sepelers en meedoen op donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag of zondag. Je speelt in totaal 7 dagen, verdeeld over november, december en januari.

De inschrijving sluit jaarlijks in september, geef je dus op tijd op.

De kosten voor de competitie zijn €40,- per team (KNLTB-bijdrage), aangevuld met de kosten voor de ballen van thuiswedstrijden (2 tins ballen per keer thuis, prijs per tin ntb). Mocht je iemand van een andere club in jouw team willen toevoegen, dan moet diegene een competitielidmaatschap bij TV Oosterplas hebben.

 

Intern: de Interne Wintercompetitie

Iedere winter vindt er op de doordeweekse avonden de interne wintercompetitie plaats op de tennisbanen van de TV Oosterplas. Vind je het leuk om gedurende de winter een paar wedstrijden tegen clubgenoten te spelen? Doe dan samen met een tennismaatje mee aan de interne wintercompetitie, en speel dubbels of mixen tegen andere Oosterplassers.

Je schrijft je in via toernooi.nl, geeft je beschikbaarheid op, en speelt vervolgens in poules van zo’n 6 koppels eens in de 2 weken een wedstrijd, in de periode van begin oktober tot half december.

Vervolgens worden de poules opnieuw ingedeeld, waarbij het streven is de kampioenen te laten promoveren en de nummers laatst te degraderen. En gaan we van begin januari tot half maart weer vrolijk verder.

Voor vragen kun je terecht bij [email protected].

 

Intern: de Davis Cup

De Davis Cup is een competitie die gespeeld wordt door clubleden onderling en is afgekeken van de officiële Davis Cup die door landen met grote namen als Novak Djocovic (Servië), Roger Federer (Zwitserland) en Rafaël Nadal (Spanje) wordt gespeeld. Alle leden van TV Oosterplas kunnen zich hiervoor inschrijven.

Het werkt als volgt. Je stelt met elkaar een team samen van minimaal 2 heren en 2 dames, de speelsterkte hierbij is niet belangrijk. Verzin met elkaar een (fantasie) landsnaam en geef je groep op middels [email protected]. Geef hierbij de volgende gegevens door:
– Landsnaam
– Teamcaptain
– Namen teamleden
– Mobiele nummers
– Passterktes teamleden

Vervolgens speel je samen met een 6-tal andere teams ongeveer 6 zondagmiddagen, elke 2e zondag v.d. maand van oktober t/m half maart, tegen elkaar. Deze speelmiddag wordt afgesloten met een borrel en een hapje. Hierbij moet de “thuis” spelende ploeg voor het eten zorgen, dit kan met een (eigengemaakte) stamppot of maaltijdsalade.

Al met al gaat het dus om een gezellige zondagmiddag teamtennis, waarbij een mix van lol, sportiviteit en enthousiasme wordt gecombineerd in leuke wedstrijden en gezellige borrels.

Mocht je niet als team rondkomen of wil je graag een keer invallen, meld je dan ook aan via [email protected], wij matchen wel!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen)

Address

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch