Toernooien

Ieder jaar organiseren we meerdere toernooien, die stuk voor stuk bekend staan om de gezelligheid op en naast de baan, lekkere hapjes en betrokken toernooicommissies. Schrijf je zeker eens in voor een van de toernooien, of kom de spelers aanmoedigen.

 

Open Bossche Kampioenschappen

Dit open toernooi is te zien als de seizoensopening van het Bossche tennis. Jaarlijks vindt het plaats in de laatste week van juni. Tennissers van 17+ met een rating van 3 - 8 zijn van harte welkom om zich in te schrijven in alle speelvormen.

Je kunt in contact komen met de organisatie via [email protected]

 

Holy Cow Toernooi

Ieder jaar kun je rond de start van de zomervakantie - midden juli - meedoen in dit gezellige open toernooi. Ook dit toernooi is toegankelijk voor tennissers van 17+, maar met een rating van 4 - 8. Alle speelvormen zijn vertegenwoordigd. 

Je kunt in contact komen met de organisatie via [email protected] .

 

Open Oosterplas Dubbeltoernooi

De naam zegt het al: op dit open toernooi kun je terecht voor een fijne dubbelpartij. Elk jaar in week 41 wordt het dubbeltoernooi georganiseerd en wordt er gespeeld in de categorieën 3 - 8, met leeftijdscategorieën 20+ en 45+.

Je kunt in contact komen met de organisatie via [email protected]

 

Intern: Clubkampioenschappen

Nèt voor de start van de najaarscompetitie kunnen TV Oosterplassers zich meten met hun medeclubgenoten. Tijdens de clubkampioenschappen kom je erachter of jij beter of slimmer speelt dan anderen, en mag je jouw titel een jaar lang met trots dragen. Deze kampioenschappen tellen niet mee voor je rating, zijn ontzettend gezellig, en zijn gewoon een must voor ieder lid van onze vereniging.

Je kunt in contact komen met de organisatie via [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Adres

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch

KVK-nummer

40216953