Voor leden

Hallo leden van TV Oosterplas!

Binnen onze club worden leuke en sportieve activiteiten, toernooien en competities georganiseerd. Het park wordt met zorg onderhouden en waar nodig is én kan, wordt geïnvesteerd in betere voorzieningen. Deze activiteiten en verbeteringen leveren ons als leden nóg meer (tennis-)plezier en kwaliteit van de sport op. Om alle wensen voor verbeteringen op het park, de banen en ons clubhuis te kunnen realiseren en de toernooien en competities meer inhoud te geven, hebben wij financiële steun nodig van sponsoren.

De sponsorcommissie is gedreven bezig om sponsoren te werven.

Maar wist je dat jij zelf ook een steentje kunt bijdragen?

 

Word lid van de Club van 50!

De Club van 50 is een vriendenclub van leden die tv Oosterplas een warm hart toedragen. Voor € 50,- ben je een jaar lang vriend van de Club van 50! De opbrengst van deze sponsorclub wordt geïnvesteerd in middelen of zaken die direct merkbaar zijn voor de leden. Voorbeelden zouden kunnen zijn – nieuw terrasmeubilair,- nieuwe telborden op de banen, -spelersbanken op de banen waarin je tas kan worden gezet bij regen.

Je kunt zelf of samen met je partner lid worden, maar je kunt ook lid worden als groep, bijvoorbeeld met je competitieteam of lesgroep, met je vriend(inn)engroep of carnavalsclub.

Meld je nú aan als vriend van de Club van 50! Mail de sponsorcommissie [email protected] en zij zullen contact met je opnemen.

 

Denk mee.

Iedereen kent wel een ondernemer of directeur die mogelijk wil sponsoren. Ga je netwerk maar eens na. Of wellicht ben je zelf ondernemer en wil je sponsor worden. Laat dit dan weten aan de sponsorcommissie. Wij zullen contact opnemen met jou of de onderneming. In een vrijblijvend en oriënterend gesprek wordt gekeken naar de best passende sponsordeal. Steun ons door mee te denken en draag potentiele sponsors aan!

 

Doe mee in het Sponsorteam!

Begrijp jij als geen ander hoe belangrijk sponsoring is voor onze club? Word je enthousiast van het idee dat de sponsorcommissie echt wel verschil kan maken? We hebben jou graag in ons sponsorteam! Mail de sponsorcommissie om meer te weten te komen over de sponsorcommissie en wie weet ben jij het, die straks het verschil heeft gemaakt!

Wij zien jullie reacties met grote belangstelling tegemoet,

Sportieve groet,
De Sponsorcommissie

[email protected] 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 613 8120 (paviljoen, na 19.00 bereikbaar)

Adres

Oosterplasweg 31
5215 HT ‘s-Hertogenbosch

KVK-nummer

40216953